donderdag 18 februari 2010

Stippeltjes


Het zwart/witte stippen setje voor mijn vriendin is ook eindelijk klaar. Het is een hele "bevalling" geweest. Toen de beha eindelijk bijna af was, de stof was nogal glibberig waardoor het niet makkelijk glad over de padding ging, begaf de transporteur van een van mijn Bernina het en ja hoor de beha zat er in vast.....gevolg een gat erin en rafels.......Dus niet echt meer een beha om kado te geven voor de verjaardag. Het was echt balen want ik had ook geen kant meer. Gelukkig nog wel wat restjes waaruit de handige coupeuse van naailes gelukkig nog een beha heeft kunnen maken. Ik zag er geen heil meer in. Al met al is het een leuk setje geworden van 1 beha met 2 stringetjes.

Vakantie


Het is gelukt. Mijn bikini is ook klaar. Het beugelband ging in 1 keer goed. Het lijkt erop dat ik het toch ga leren....:-). Tot mijn verbazing zag ik dat het bekende merk S ook dezelfde kleurencombinatie heeft gebruikt voor een bikini, dus ik ben helemaal hip volgens mijn 15-jarige dochter. Dus hij gaat mooi mee in de koffer naar Spanje komende zaterdag.

Op dreef......



Ik heb de spirit weer gevonden. Mijn paarse satijnen setje is klaar. Het is mijn eerste 3-delige beha en ik ben zeer tevreden. Hij zit lekker en ook de afwerking is top. De slip is wat te groot, maar ik heb het elastiek vervangen en wat strakker erop gezet. Heb het patroon van de slip inmiddels aangepast.